NewsInNews | Αρχική σελίδα

Επισκέψεις-συναντήσεις του Βουλευτή Γρεβενών με τον Ειδικό Γραμματέα Κοινοτικών πόρων του Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων , τον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Έργων , τον Διοικητή του ΟΓΑ , και τον Διοικητή του ΟΑΕΔ

Κανένα σχόλιο 🕔10 Ιουλ 2014 09:24 Download PDF

κοψαχείληςΟ βουλευτής της ΠΕ Γρεβενών κύριος Τιμολέων Κοψαχείλης την εβδομάδα που μας πέρασε συναντήθηκε με τον Ειδικό Γραμματέα Κοινοτικών Πόρων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Δημήτριο Ιατρίδη.

Συζήτησαν τα θέματα που εμπίπτουν στην αρμοδιότητα του Ειδικού Γραμματέα και αφορούν τα Γρεβενά. Επισημάνθηκε από τον κ. βουλευτή η ανάγκη να δρομολογηθεί η κατασκευή γαιοφραγμάτων που σαν μόνη λύση μπορεί να μειώσει το κόστος παραγωγής στον πρωτογενή τομέα.

Συζητήθηκαν οι προτάσεις που υποβλήθηκαν μετά την συνεργασία υπηρεσιακών παραγόντων του αντιδημάρχου Βεντζίων κ. Γεώργιο Ουζουνίδη , του δημάρχου Δεσκάτης κ. Νικόλαο Μίγκο , του αντιδημάρχου κ. Γεώργιο Μωυσιάδη και του καθηγητή κ. Θεοφάνη Παυλίδη της Δασολογικής Σχολής Α.Π.Θ. .

Με τον Γενικό Γραμματέα κ. Στράτο Σιμόπουλο συζητήθηκαν θέματα που αφορούν έργα της Π.Ε Γρεβενών για τα οποία ο κ.βουλευτής ζήτησε την συνδρομή για την προώθηση τους .

Με τον διοικητή του ΟΓΑ κ. Ξενοφών Βεργίνη συζητήθηκε το ζήτημα του ορίου ηλικίας συνταξιοδότησης των αγροτών καθώς και θέματα που έχουν σχέση με την καλύτερη οργάνωση του οργανισμού. Επίσης ο βουλευτής Γρεβενών ζήτησε το γραφείο που ήδη λειτουργεί στην Κοζάνη να γίνει Περιφερειακή Διεύθυνση ώστε να μπορεί ουσιαστικά να εξυπηρετήσει τους ασφαλισμένους της Δυτικής Μακεδονίας , πρόταση η οποία βρήκε σύμφωνο και τον διοικητή .

Στην συνάντηση με την διοίκηση του ΟΑΕΔ ο κ. βουλευτής ζήτησε την επίσπευση των διαδικασιών για την δημοπράτηση των εργασιών στις εργατικές κατοικίες .

Αύριο Πέμπτη 10.7.2014 θα βρίσκεται στα Γρεβενά ο Αντιπρόεδρος κ. Παναγής Καρέλλας και κλιμάκιο υπηρεσιακών παραγόντων για να εξετάσουν επιμέρους θέματα που πρέπει να επιλυθούν και θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τους θεσμικούς μας παράγοντες .

Τιμολέων Κοψαχείλης

Βουλευτής Π.Ε. Γρεβενών

 

Σχετικά άρθρα

Συνάντηση του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης Θέμη Μουμουλίδη με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλη Αποστόλου, για Θέματα που αφορούν στην Π.Ε. Κοζάνης

Συνάντηση του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης Θέμη Μουμουλίδη με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλη Αποστόλου, για Θέματα που αφορούν στην Π.Ε. Κοζάνης 0

Συνάντηση του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Θέμη Μουμουλίδη με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλη Αποστόλου,

ΠΑΣΟΚ: Όσο πιο γρήγορα φύγουν, τόσο καλύτερα

ΠΑΣΟΚ: Όσο πιο γρήγορα φύγουν, τόσο καλύτερα 0

Από τον Τομέα Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση: Το ποδαρικό του κ. Τσίπρα το

Μίμης Δημητριάδης: Τροπολογίες που έγιναν δεκτές από τον αρμόδιο Υπουργό, στο σχέδιο νόμου του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας «Χωρικός σχεδιασμός – βιώσιμη ανάπτυξη»

Μίμης Δημητριάδης: Τροπολογίες που έγιναν δεκτές από τον αρμόδιο Υπουργό, στο σχέδιο νόμου του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας «Χωρικός σχεδιασμός – βιώσιμη ανάπτυξη» 0

Τροπολογίες που έγιναν δεκτές από τον αρμόδιο Υπουργό, στο σχέδιο νόμου του Υπουργείου Περιβάλλοντος και

Νόμος του κράτους (Ν. 4446/2016) Η Πρωτοβουλία του βουλευτή Ν. Κοζάνης (ΣΥΡΙΖΑ) & δικηγόρου, Γιάννη Θεοφύλακτου, σύμφωνα με την οποία οι εκλογές όλων των συλλογικών οργάνων θα διεξάγονται πλέον από δικηγόρους (ενώ έως τώρα διεξάγονταν από δικαστές).

Νόμος του κράτους (Ν. 4446/2016) Η Πρωτοβουλία του βουλευτή Ν. Κοζάνης (ΣΥΡΙΖΑ) & δικηγόρου, Γιάννη Θεοφύλακτου, σύμφωνα με την οποία οι εκλογές όλων των συλλογικών οργάνων θα διεξάγονται πλέον από δικηγόρους (ενώ έως τώρα διεξάγονταν από δικαστές). 0

Η διάταξη εισήχθη ως άρθρο 52 στο πρόσφατο νομοσχέδιο των Υπουργείων Δικαιοσύνης και Οικονομικών (πτωχευτικό

Συνεδρίασε το Διοικητικό συμβούλιο του «Δικτύου Ενεργειακών Δήμων»

Συνεδρίασε το Διοικητικό συμβούλιο του «Δικτύου Ενεργειακών Δήμων» 0

Συνεδρίασε σήμερα Δευτέρα 19-12-2016 στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Εορδαίας το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικτύου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Δεν υποβλήθηκε κανένα σχόλιο.

Γράψτε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί. Τα απαραίτητα πεδία εμφανίζονται με αστερίσκο *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ

Cine Olympion

Οι ταινίες που παίζονται σε ΚΟΖΑΝΗ

Θεατρικές παραστάσεις στην Κοζάνη

Θεατρικές Παραστάσεις ΚΟΖΑΝΗ

Ζώδια

Twitter

Καιρός

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

Πρόγραμμα τηλεόρασης