NewsInNews | Αρχική σελίδα

Κλείνει η Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Φλώρινας – Καταγγελία του Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων Φλώρινας

Κανένα σχόλιο 🕔18 Ιουλ 2014 19:28 Download PDF

nosokomeio flwrinasΓια το γεγονός πως κλείνει η Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Φλώρινας, λόγω έλλειψης παιδιάτρων, ενημερώθηκαν οι γυναίκες που έχουν προγραμματίσει να γεννήσουν στην Μαιευτική Κλινική του νοσοκομείου Φλώρινας, όπως καταγγέλλει τοΣωματείο Εμποροϋπαλλήλων Φλώρινας.

Είναι, λοιπόν, αναγκασμένες, κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, καθώς πολλές από αυτές είναι ετοιμόγεννες, να απευθυνθούν στα Νοσοκομεία Πτολεμαΐδας και Έδεσσας, καθώς τα υπόλοιπα της περιοχής υπολειτουργούν.

Το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων Φλώρινας τονίζει:

 «Σε μια περίοδο που κυβέρνηση και Ευρωπαϊκή Ένωση μας έχει καταδικάσει στην απόλυτη φτώχεια και εξαθλίωση, καλούμαστε να βάλουμε βαθιά το χέρι στην τσέπη και στην Υγεία, καθώς με την κατάργηση τμημάτων στα δημόσια νοσοκομεία, μας στέλνουν στις ιδιωτικές επιχειρήσεις – κλινικές, την ώρα μάλιστα που καταργούν το επίδομα τοκετού και παιδιού. Η Υγεία μας δε λογίζεται ως δικαίωμα και βασική ανάγκη αλλά ως εμπόρευμα. Γι’ αυτό μειώνουν δραματικά την κρατική δαπάνη για την Υγεία, καταργώντας τμήματα στα δημόσια νοσοκομεία, ενισχύοντας την ανταγωνιστικότητα και την επιχειρηματική δράση. Αυτή είναι η «ορθολογική ανάπτυξη» και το «νοικοκύρεμα» που υπόσχονται.

Το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων Φλώρινας καταγγέλλει την πολιτική κυβέρνησης, ΕΕ και των κομμάτων που τη στηρίζουν και καλεί τις γυναίκες, τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους φτωχούς αγρότες να παλέψουν διεκδικώντας:

– Να μην κλείσει κανένα τμήμα στα δημόσια νοσοκομεία.

– Να γίνουν άμεσα προσλήψεις προσωπικού όλων των ειδικοτήτων και να χρηματοδοτηθούν τα νοσοκομεία ώστε να καλυφθούν όλες οι ανάγκες.

– Να δοθεί επίδομα τοκετού σε όλες τις γυναίκες.

Παλεύουμε για ένα Ενιαίο, Καθολικό, αποκλειστικά Δημόσιο και Δωρεάν σύστημα Υγείας, με σύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό και αποκλειστικά χρηματοδοτούμενο από τον κρατικό προϋπολογισμό».

Σχετικά άρθρα

Η ΑΡΣΙΣ Κοζάνης σας προσκαλεί στην πρώτη συνάντηση του εισαγωγικού εργαστηρίου-σεμιναρίου με θέμα «Περιαστικές καλλιέργειες»

Η ΑΡΣΙΣ Κοζάνης σας προσκαλεί στην πρώτη συνάντηση του εισαγωγικού εργαστηρίου-σεμιναρίου με θέμα «Περιαστικές καλλιέργειες» 0

Η ΑΡΣΙΣ Κοζάνης σας προσκαλεί στην πρώτη συνάντηση του εισαγωγικού εργαστηρίου-σεμιναρίου με θέμα «Περιαστικές καλλιέργειες»,

Κίνηση Απελάστε το Ρατσισμό: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ  στην Πτολεμαΐδα

Κίνηση Απελάστε το Ρατσισμό: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ στην Πτολεμαΐδα 0

Σάββατο 7 Ιανουαρίου, καφέ Splendor, ώρα 7:00μμ Η Κίνηση «Απελάστε το Ρατσισμό» Πτολεμαΐδας καλωσορίζει το 2017

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού στη Δυτική Μακεδονία από τις  απογευματινές ώρες της Πέμπτης 05-01-2017

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού στη Δυτική Μακεδονία από τις απογευματινές ώρες της Πέμπτης 05-01-2017 0

Κακοκαιρία προβλέπεται σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), στη

Το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κοζάνης ενημερώνει τους πολίτες για την αντιμετώπιση των χειμερινών καιρικών φαινομένων

Το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κοζάνης ενημερώνει τους πολίτες για την αντιμετώπιση των χειμερινών καιρικών φαινομένων 0

Το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κοζάνης ενημερώνει τους πολίτες ότι, οι δημοτικές υπηρεσίες που

Αλλαγή ημερομηνιών παραστάσεων για «Το κοριτσάκι με τα σπίρτα» του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν από τη θεατρική ομάδα ΟνειρόDrama,στη Στέγη Ποντιακού Πολιτισμού στην Κοζάνη.

Αλλαγή ημερομηνιών παραστάσεων για «Το κοριτσάκι με τα σπίρτα» του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν από τη θεατρική ομάδα ΟνειρόDrama,στη Στέγη Ποντιακού Πολιτισμού στην Κοζάνη. 0

Λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων που προβλέπονται για την περιοχή μας τις προσεχείς ημέρες, η

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Δεν υποβλήθηκε κανένα σχόλιο.

Γράψτε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί. Τα απαραίτητα πεδία εμφανίζονται με αστερίσκο *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ

Cine Olympion

Οι ταινίες που παίζονται σε ΚΟΖΑΝΗ

Θεατρικές παραστάσεις στην Κοζάνη

Θεατρικές Παραστάσεις ΚΟΖΑΝΗ

Ζώδια

Twitter

Καιρός

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

Πρόγραμμα τηλεόρασης