NewsInNews | Αρχική σελίδα

Π. Κουκουλόπουλος: «Εθνική αναγκαιότητα η εκλογή Προέδρου»

Κανένα σχόλιο 🕔25 Ιουλ 2014 20:00 Download PDF

Paris-Koukoulopoulos-570«Η εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας από τη σημερινή Βουλή είναι εθνική αναγκαιότητα, καθώς θα οδηγήσει σ΄ αυτό ακριβώς που χρειάζεται σήμερα η χώρα. Στο να ενώσει όλους τους Έλληνες».

Αυτό τόνισε ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Πάρις Κουκουλόπουλος συμμετέχοντας σήμερα το πρωί σε πολιτική συζήτηση στην τηλεοπτική εκπομπή «Πρωϊνό Mega» και συνέχισε λέγοντας πως μόνον έτσι, ενωμένοι, θα καταφέρουμε να πετύχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, η οποία είναι απολύτως απαραίτητη για να προχωρήσουμε μπροστά.

«Δυστυχώς όμως», σημείωσε ο κ. Κουκουλόπουλος, «αυτή την απλή αλήθεια που είναι ταυτόχρονα και μια στάση υπευθυνότητας απέναντι στους πολίτες και τις θυσίες τους, δεν την αντιλαμβάνονται πολιτικές δυνάμεις σαν το ΣΥΡΙΖΑ, για τον πολύ απλό λόγο ότι έχουν μείνει σε κάτι που έχει τελειώσει. Στο δίλημμα μνημόνιο- αντιμνημόνιο.

Αυτό αποδείχτηκε περίτρανα και στη συζήτηση που έγινε χθες στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, όπου παρουσιάστηκε η νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική (Κ.Α.Π.), κατά τη διάρκεια της οποίας ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε να καταθέσει καμιά ουσιαστική πρόταση. Η νέα ΚΑΠ όμως είναι ένα από τα ισχυρότερα όπλα που έχουμε σήμερα στα χέρια μας για την πολυπόθητη παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας και μια τεράστια ευκαιρία που δεν πρέπει με τίποτα να χάσουμε. Για να συμβεί φυσικά αυτό πρέπει να δείξουμε την ανάλογη τόλμη και υπευθυνότητα όλοι μας και να πάψουμε να είμαστε κολλημένοι σε κάτι που αποτελεί παρελθόν».

Ο κ. Κουκουλόπουλος κληθείς να σχολιάσει και το τραγικό γεγονός του θανάτου της 56χρονης παραπληγικής, λόγω της διακοπής του ρεύματος στην κατοικία της, δήλωσε πως «ο σεβασμός στη μνήμη της άτυχης γυναίκας επιβάλει την άμεση διερεύνηση των συνθηκών του τραγικότατου και απαράδεκτου αυτού συμβάντος και την απόδοση ευθυνών.

Από εκεί και πέρα, η γνώμη μου είναι πως πρέπει το θέμα να έρθει άμεσα στη Βουλή προκειμένου να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε τις διαδικασίες που θα προβλέπονται εφεξής για τυχόν διακοπή του ρεύματος, οι οποίες θα δεσμεύουν όχι μόνο μια Δημόσια ΔΕΗ αλλά και τους ιδιώτες. Οι πολίτες πρέπει να προστατεύονται απ΄ όλους, μέσα στα πλαίσια των Νόμων και της κοινωνικής ευαισθησίας».

 

Σχετικά άρθρα

Συνάντηση του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης Θέμη Μουμουλίδη με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλη Αποστόλου, για Θέματα που αφορούν στην Π.Ε. Κοζάνης

Συνάντηση του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης Θέμη Μουμουλίδη με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλη Αποστόλου, για Θέματα που αφορούν στην Π.Ε. Κοζάνης 0

Συνάντηση του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Θέμη Μουμουλίδη με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλη Αποστόλου,

ΠΑΣΟΚ: Όσο πιο γρήγορα φύγουν, τόσο καλύτερα

ΠΑΣΟΚ: Όσο πιο γρήγορα φύγουν, τόσο καλύτερα 0

Από τον Τομέα Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση: Το ποδαρικό του κ. Τσίπρα το

Μίμης Δημητριάδης: Τροπολογίες που έγιναν δεκτές από τον αρμόδιο Υπουργό, στο σχέδιο νόμου του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας «Χωρικός σχεδιασμός – βιώσιμη ανάπτυξη»

Μίμης Δημητριάδης: Τροπολογίες που έγιναν δεκτές από τον αρμόδιο Υπουργό, στο σχέδιο νόμου του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας «Χωρικός σχεδιασμός – βιώσιμη ανάπτυξη» 0

Τροπολογίες που έγιναν δεκτές από τον αρμόδιο Υπουργό, στο σχέδιο νόμου του Υπουργείου Περιβάλλοντος και

Νόμος του κράτους (Ν. 4446/2016) Η Πρωτοβουλία του βουλευτή Ν. Κοζάνης (ΣΥΡΙΖΑ) & δικηγόρου, Γιάννη Θεοφύλακτου, σύμφωνα με την οποία οι εκλογές όλων των συλλογικών οργάνων θα διεξάγονται πλέον από δικηγόρους (ενώ έως τώρα διεξάγονταν από δικαστές).

Νόμος του κράτους (Ν. 4446/2016) Η Πρωτοβουλία του βουλευτή Ν. Κοζάνης (ΣΥΡΙΖΑ) & δικηγόρου, Γιάννη Θεοφύλακτου, σύμφωνα με την οποία οι εκλογές όλων των συλλογικών οργάνων θα διεξάγονται πλέον από δικηγόρους (ενώ έως τώρα διεξάγονταν από δικαστές). 0

Η διάταξη εισήχθη ως άρθρο 52 στο πρόσφατο νομοσχέδιο των Υπουργείων Δικαιοσύνης και Οικονομικών (πτωχευτικό

Συνεδρίασε το Διοικητικό συμβούλιο του «Δικτύου Ενεργειακών Δήμων»

Συνεδρίασε το Διοικητικό συμβούλιο του «Δικτύου Ενεργειακών Δήμων» 0

Συνεδρίασε σήμερα Δευτέρα 19-12-2016 στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Εορδαίας το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικτύου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Δεν υποβλήθηκε κανένα σχόλιο.

Γράψτε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί. Τα απαραίτητα πεδία εμφανίζονται με αστερίσκο *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ

Cine Olympion

Οι ταινίες που παίζονται σε ΚΟΖΑΝΗ

Θεατρικές παραστάσεις στην Κοζάνη

Θεατρικές Παραστάσεις ΚΟΖΑΝΗ

Ζώδια

Twitter

Καιρός

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

Πρόγραμμα τηλεόρασης