NewsInNews | Αρχική σελίδα

Ραχήλ Μακρή: «Την ίδια ώρα που με ντροπολογίες διαγράφουν χρέη δισεκατομμυρίων ευρώ από μεγαλο-οφειλέτες, εισβάλλουν ακόμη και σε ταβέρνες αρπάζοντας τις εισπράξεις της ημέρας»

Κανένα σχόλιο 🕔31 Ιουλ 2014 15:39 Download PDF

Raxil-Makri-5701-652x600Με τροπολογία και διάταξη σε άσχετο νομοσχέδιο ο κ. Στουρνάρας μείωνε το φορολογητέο εισόδημα και έσβηνε πρόστιμα όσο διέθεταν παράκτιες (offshore) εταιρίες. Με νομοσχέδιο σκληρής δουλειάς δύο χρόνων η κ. Κεφαλογιάννη αφού δεν στάθηκε ικανή να εξυγιάνει και να αναβαθμίσει τον ΕΟΤ, βαφτίζει χορηγούς του Ελληνικού τουρισμού και προσφέρει φοροαπαλλαγές σε όσους επιλέγει να συνάψει «μνημόνιο».

Το Υπουργείο Επικρατείας, εκ μέρους του Πρωθυπουργού στον οποίο απεύθυνα ερώτηση για το συμβόλαιο του απερχόμενου ΓΓ Εσόδων κ. Θεοχάρη, σύμφωνα με το οποίο διεκδικεί μπόνους εκατομμυρίων, αρνείται να δώσει απαντήσεις και παραπέμπει το θέμα στο Υπουργείο Οικονομικών. Το «αρμόδιο» Υπουργείο υπεκφεύγει και αρνείται να διαβιβάσει το συμβόλαιο του κ. Θεοχάρη, δηλώνοντας ότι δεν σχολιάζει δημοσιεύματα. Πρέπει κάποιος να τους ενημερώσει για την δέσμια αρμοδιότητα και την υποχρέωση απάντησης έστω και εάν αποκαλύπτει το φαγοπότι που επιθυμούν να καλύψουν με ποταπό και κουτοπόνηρο τρόπο.

Οι ίδιοι άνθρωποι που απαλλάσσουν τους πραγματικούς μεγαλοφειλέτες, πιθανότατα, έδωσαν εντολή στο ΣΔΟΕ να εισβάλει σε ταβέρνες και καφετέριες και να πάρει τα λεφτά από τα ταμεία, βαφτίζοντας τους ιδιοκτήτες μεγαλο-οφειλέτες και προσφέροντας κακές υπηρεσίες στον Ελληνικό τουρισμό.

Φαίνεται να μην τους ενδιαφέρει η γνώμη που θα αποκτήσουν οι τουρίστες από τέτοιες ενέργειες, την εικόνα του Ελληνικού τουρισμού την επικαλούνται μόνο για να επιτάξουν απεργούς.

 

Γραφείο Τύπου Ραχήλ Μακρή

Βουλής 4,10562 Αθήνα,Τηλ.:210 3706331, Φάξ,:210 3706531

25ης Μαρτίου 36. 50200 Πτολεμαΐδα, Τηλ.:2463020841,Φάξ.: 2463020842

rachil.makri@parliament.gr

Σχετικά άρθρα

Συνάντηση του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης Θέμη Μουμουλίδη με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλη Αποστόλου, για Θέματα που αφορούν στην Π.Ε. Κοζάνης

Συνάντηση του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης Θέμη Μουμουλίδη με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλη Αποστόλου, για Θέματα που αφορούν στην Π.Ε. Κοζάνης 0

Συνάντηση του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Θέμη Μουμουλίδη με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλη Αποστόλου,

ΠΑΣΟΚ: Όσο πιο γρήγορα φύγουν, τόσο καλύτερα

ΠΑΣΟΚ: Όσο πιο γρήγορα φύγουν, τόσο καλύτερα 0

Από τον Τομέα Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση: Το ποδαρικό του κ. Τσίπρα το

Μίμης Δημητριάδης: Τροπολογίες που έγιναν δεκτές από τον αρμόδιο Υπουργό, στο σχέδιο νόμου του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας «Χωρικός σχεδιασμός – βιώσιμη ανάπτυξη»

Μίμης Δημητριάδης: Τροπολογίες που έγιναν δεκτές από τον αρμόδιο Υπουργό, στο σχέδιο νόμου του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας «Χωρικός σχεδιασμός – βιώσιμη ανάπτυξη» 0

Τροπολογίες που έγιναν δεκτές από τον αρμόδιο Υπουργό, στο σχέδιο νόμου του Υπουργείου Περιβάλλοντος και

Νόμος του κράτους (Ν. 4446/2016) Η Πρωτοβουλία του βουλευτή Ν. Κοζάνης (ΣΥΡΙΖΑ) & δικηγόρου, Γιάννη Θεοφύλακτου, σύμφωνα με την οποία οι εκλογές όλων των συλλογικών οργάνων θα διεξάγονται πλέον από δικηγόρους (ενώ έως τώρα διεξάγονταν από δικαστές).

Νόμος του κράτους (Ν. 4446/2016) Η Πρωτοβουλία του βουλευτή Ν. Κοζάνης (ΣΥΡΙΖΑ) & δικηγόρου, Γιάννη Θεοφύλακτου, σύμφωνα με την οποία οι εκλογές όλων των συλλογικών οργάνων θα διεξάγονται πλέον από δικηγόρους (ενώ έως τώρα διεξάγονταν από δικαστές). 0

Η διάταξη εισήχθη ως άρθρο 52 στο πρόσφατο νομοσχέδιο των Υπουργείων Δικαιοσύνης και Οικονομικών (πτωχευτικό

Συνεδρίασε το Διοικητικό συμβούλιο του «Δικτύου Ενεργειακών Δήμων»

Συνεδρίασε το Διοικητικό συμβούλιο του «Δικτύου Ενεργειακών Δήμων» 0

Συνεδρίασε σήμερα Δευτέρα 19-12-2016 στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Εορδαίας το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικτύου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Δεν υποβλήθηκε κανένα σχόλιο.

Γράψτε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί. Τα απαραίτητα πεδία εμφανίζονται με αστερίσκο *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ

Cine Olympion

Οι ταινίες που παίζονται σε ΚΟΖΑΝΗ

Θεατρικές παραστάσεις στην Κοζάνη

Θεατρικές Παραστάσεις ΚΟΖΑΝΗ

Ζώδια

Twitter

Καιρός

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

Πρόγραμμα τηλεόρασης