NewsInNews | Αρχική σελίδα

Ραχήλ Μακρή: «Βρυχάται ως ποντίκι που μιμείται λιοντάρι περί πολιτικής ανεξαρτησίας στη δημοσιονομική πολιτική. Μην ανησυχείτε κύριε Χαρδούβελη, η επόμενη Κυβέρνηση θα ανατρέψει τις πωλήσεις δωράκια και θα στείλει κάθε κατεργάρη εκεί που του αρμόζει.»

Κανένα σχόλιο 🕔23 Ιουλ 2014 14:10 Download PDF

ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗΟ κύριος Χαρδούβελης νοιώθοντας την άνεση που του προσφέρει το φιλικό περιβάλλον του συλλόγου, του οποίου εξυπηρετεί τα συμφέροντα, δήλωσε ότι «οι πολιτικοί αποφασίζουν για τη δημοσιονομική πολιτική και όχι η δικαστική εξουσία» και διαβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση δεν θα κάνει πίσω στο ξεπούλημα που έχει βαφτίσει μεταρρύθμιση.

Βαδίζει ο Χαρδούβελης στο δρόμο περιφρόνησης της δικαιοσύνης που χάραξε ο άλλος πασοκικός Υπουργός Οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου, ο οποίος στις 12 Μαρτίου 2011 έστελνε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τη δέσμευση μεταξύ άλλων ότι θα συνεχίσει τις διαρθρωτικές αλλαγές και ότι θα νομοθετήσει δημοσιονομικούς κανόνες «όπως θέλουμε εμείς, όχι απαραίτητα στο Σύνταγμα».

Ξεχνάει ο Χαρδούβελης το άλλο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όπου η Τρόικα εντέλει και ο Υπουργός Δικαιοσύνης εκτελεί τις διαταγές για τον κώδικα δικηγόρων που έγινε νόμος τους κράτους.

Κρύβονταν ο Χαρδούβελης όταν περνούσε στο θερινό την παραχώρηση του ελέγχου της δημοσιονομικής πολιτικής στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Δεν εμφανίζονταν στη Βουλή όταν έκανε το ρόλο του Υπουργού Οικονομικών τελείως διακοσμητικό, έχοντας χιάσει την δυνατότητα απόφασης νομισματικής και δημοσιονομικής πολιτικής.

Για ποιο λόγο σήμερα βρυχάται ως ποντίκι που μιμείται λιοντάρι περί πολιτικής ανεξαρτησίας στη δημοσιονομική πολιτική. Για ποιο λόγο ανησυχεί μήπως η δικαιοσύνη ανατρέψει τις αποφάσεις των υπαλλήλων της τρόικα που σε συνεργασία με ντόπιους μαυραγορίτες ανησυχούν για την διασφάλιση των κλεμμένων. Μήπως έλαβε κάποιο μήνυμα από τους δανειστές αφεντικά και σωτήρες του;

Μην ανησυχείτε κ. Χαρδούβελη να έχετε την βεβαιότητα ότι ακόμα και εάν δεν σεβαστείτε τις δικαστικές αποφάσεις η επόμενη Κυβέρνηση θα ανατρέψει τις πωλήσεις δωράκια και θα στείλει κάθε κατεργάρη εκεί που του αρμόζει.

Γραφείο Τύπου Ραχήλ Μακρή

Βουλής 4,10562 Αθήνα,Τηλ.:210 3706331, Φάξ,:210 3706531

25ης Μαρτίου 36. 50200 Πτολεμαΐδα, Τηλ.:2463020841,Φάξ.: 2463020842

rachil.makri@parliament.gr

 

Σχετικά άρθρα

Δεν υπάρχει «λαγός» κάτω από το καπέλο, κ. Ζεμπιλιάδου – Απάντηση της Εταιρείας Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας

Δεν υπάρχει «λαγός» κάτω από το καπέλο, κ. Ζεμπιλιάδου – Απάντηση της Εταιρείας Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας 0

Με μια αξιοθαύμαστη επιμονή στη διαστρέβλωση της πραγματικότητας και με τη σιγουριά του «μάγου» που

»ΕΛΠΙΔΑ» : Εταιρεία τουρισμού ή εταιρεία θαυμάτων; Ένα ακόμα θαύμα »διαφάνειας» του κ Καρυπίδη

»ΕΛΠΙΔΑ» : Εταιρεία τουρισμού ή εταιρεία θαυμάτων; Ένα ακόμα θαύμα »διαφάνειας» του κ Καρυπίδη 0

Πράγματα και... θαύματα αποκαλύπτει η απάντηση σε ερώτηση που κατέθεσε ο συνδυασμός μας σχετικά με

Συνάντηση του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης Θέμη Μουμουλίδη με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλη Αποστόλου, για Θέματα που αφορούν στην Π.Ε. Κοζάνης

Συνάντηση του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης Θέμη Μουμουλίδη με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλη Αποστόλου, για Θέματα που αφορούν στην Π.Ε. Κοζάνης 0

Συνάντηση του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Θέμη Μουμουλίδη με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλη Αποστόλου,

ΠΑΣΟΚ: Όσο πιο γρήγορα φύγουν, τόσο καλύτερα

ΠΑΣΟΚ: Όσο πιο γρήγορα φύγουν, τόσο καλύτερα 0

Από τον Τομέα Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση: Το ποδαρικό του κ. Τσίπρα το

Μίμης Δημητριάδης: Τροπολογίες που έγιναν δεκτές από τον αρμόδιο Υπουργό, στο σχέδιο νόμου του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας «Χωρικός σχεδιασμός – βιώσιμη ανάπτυξη»

Μίμης Δημητριάδης: Τροπολογίες που έγιναν δεκτές από τον αρμόδιο Υπουργό, στο σχέδιο νόμου του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας «Χωρικός σχεδιασμός – βιώσιμη ανάπτυξη» 0

Τροπολογίες που έγιναν δεκτές από τον αρμόδιο Υπουργό, στο σχέδιο νόμου του Υπουργείου Περιβάλλοντος και

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Δεν υποβλήθηκε κανένα σχόλιο.

Γράψτε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί. Τα απαραίτητα πεδία εμφανίζονται με αστερίσκο *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ

Cine Olympion

Οι ταινίες που παίζονται σε ΚΟΖΑΝΗ

Θεατρικές παραστάσεις στην Κοζάνη

Θεατρικές Παραστάσεις ΚΟΖΑΝΗ

Ζώδια

Twitter

Καιρός

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

Πρόγραμμα τηλεόρασης