NewsInNews | Αρχική σελίδα

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΟΥΖΟΥΝΙΔΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ

Κανένα σχόλιο 🕔20 Ιουλ 2014 21:39 Download PDF

ouzounidou1Την Παρασκευή 18/07/14 στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης πραγματοποιήθηκε συνάντηση ανάμεσα στους Συλλόγους Λογιστών ΠΕ Κοζάνης και σε κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τη βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ ΠΕ Κοζάνης Ευγενία Ουζουνίδου.

 Από τη μεριά των Λογιστών παρευρέθηκαν στη συνάντηση οι πρόεδροι των συλλόγων Κοζάνης, Εορδαίας και Βοΐου, οι οποίοι με σαφήνεια εξέθεσαν τα προβλήματα του κλάδου, που πλήττεται από την κυβερνητική πολιτική.

Επεσήμαναν τα αδιέξοδα που δημιουργούνται στον κλάδο με την απελευθέρωση του επαγγέλματος, την επαγγελματική τους κατοχύρωση, όπως και την κατοχύρωση των επαγγελματικών τους δικαιωμάτων, τις συνεχείς αλλαγές του φορολογικού συστήματος και τις αντιφάσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν δουλεύοντας με εξοντωτικά ωράρια, προκειμένου να προλάβουν τις ημερομηνίες, καθώς και για τη μεταφορά πλήρους ευθύνης σε αυτούς, ακόμη και για θέματα που είναι εκτός της αρμοδιότητάς τους.

Επίσης, τόνισαν τα αδιέξοδα που έχουν δημιουργηθεί στην κοινωνία από τη συνεχή φορολόγηση, την αδυναμία των πολιτών να ανταπεξέλθουν στη συσσώρευση υποχρεώσεων και την απόγνωση των επαγγελματιών, που είναι πλέον αδύνατο να κρατήσουν τις επιχειρήσεις τους.

Τέλος, αναφέρθηκαν στα τεράστια προβλήματα που δημιουργούνται από το σύστημα που είναι σε διαρκή πτώση και αδυνατεί να εξυπηρετήσει τις υποβολές δηλώσεων, με αποτέλεσμα οι ημερομηνίες να πιέζουν ακόμη περισσότερο.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ευγενία Ουζουνίδου αναφέρθηκε στην πάγια θέση του ΣΥΡΙΖΑ για ένα απλό, σταθερό και δίκαιο φορολογικό σύστημα, που θα πρέπει να έχει σαν πρωταρχικό σκοπό την εμπέδωση της φορολογικής δικαιοσύνης μεταξύ των πολιτών.

Τόνισε επίσης πως ο ΣΥΡΙΖΑ γνωρίζει τα πραγματικά προβλήματα του κλάδου και έχει έτοιμη πρόταση που θα καταθέσει σαν σχέδιο νόμου στη βουλή, ενώ άμεσα θα καταθέσει και σχετική τροπολογία.

Στο κλείσιμο της συζήτησης τα δύο μέρη αποφάσισαν να είναι σε συνεχή επαφή και διάλογο, ώστε να υπάρχει αλληλοενημέρωση με στόχο την υποβολή προτάσεων που θα συμβάλουν στο διάλογο για ένα φορολογικό σύστημα στην υπηρεσία των πολιτών.

 

Το Γραφείο Τύπου ΣΥΡΙΖΑ ΠΕ Κοζάνης

 

Σχετικά άρθρα

Συνάντηση του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης Θέμη Μουμουλίδη με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλη Αποστόλου, για Θέματα που αφορούν στην Π.Ε. Κοζάνης

Συνάντηση του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης Θέμη Μουμουλίδη με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλη Αποστόλου, για Θέματα που αφορούν στην Π.Ε. Κοζάνης 0

Συνάντηση του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Θέμη Μουμουλίδη με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλη Αποστόλου,

ΠΑΣΟΚ: Όσο πιο γρήγορα φύγουν, τόσο καλύτερα

ΠΑΣΟΚ: Όσο πιο γρήγορα φύγουν, τόσο καλύτερα 0

Από τον Τομέα Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση: Το ποδαρικό του κ. Τσίπρα το

Μίμης Δημητριάδης: Τροπολογίες που έγιναν δεκτές από τον αρμόδιο Υπουργό, στο σχέδιο νόμου του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας «Χωρικός σχεδιασμός – βιώσιμη ανάπτυξη»

Μίμης Δημητριάδης: Τροπολογίες που έγιναν δεκτές από τον αρμόδιο Υπουργό, στο σχέδιο νόμου του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας «Χωρικός σχεδιασμός – βιώσιμη ανάπτυξη» 0

Τροπολογίες που έγιναν δεκτές από τον αρμόδιο Υπουργό, στο σχέδιο νόμου του Υπουργείου Περιβάλλοντος και

Νόμος του κράτους (Ν. 4446/2016) Η Πρωτοβουλία του βουλευτή Ν. Κοζάνης (ΣΥΡΙΖΑ) & δικηγόρου, Γιάννη Θεοφύλακτου, σύμφωνα με την οποία οι εκλογές όλων των συλλογικών οργάνων θα διεξάγονται πλέον από δικηγόρους (ενώ έως τώρα διεξάγονταν από δικαστές).

Νόμος του κράτους (Ν. 4446/2016) Η Πρωτοβουλία του βουλευτή Ν. Κοζάνης (ΣΥΡΙΖΑ) & δικηγόρου, Γιάννη Θεοφύλακτου, σύμφωνα με την οποία οι εκλογές όλων των συλλογικών οργάνων θα διεξάγονται πλέον από δικηγόρους (ενώ έως τώρα διεξάγονταν από δικαστές). 0

Η διάταξη εισήχθη ως άρθρο 52 στο πρόσφατο νομοσχέδιο των Υπουργείων Δικαιοσύνης και Οικονομικών (πτωχευτικό

Συνεδρίασε το Διοικητικό συμβούλιο του «Δικτύου Ενεργειακών Δήμων»

Συνεδρίασε το Διοικητικό συμβούλιο του «Δικτύου Ενεργειακών Δήμων» 0

Συνεδρίασε σήμερα Δευτέρα 19-12-2016 στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Εορδαίας το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικτύου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Δεν υποβλήθηκε κανένα σχόλιο.

Γράψτε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί. Τα απαραίτητα πεδία εμφανίζονται με αστερίσκο *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ

Cine Olympion

Οι ταινίες που παίζονται σε ΚΟΖΑΝΗ

Θεατρικές παραστάσεις στην Κοζάνη

Θεατρικές Παραστάσεις ΚΟΖΑΝΗ

Ζώδια

Twitter

Καιρός

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

Πρόγραμμα τηλεόρασης